Pazar, Kasım 25

Tuzak Kancası ve Tuzak İpi Yapımı

Merhaba. Bu yazımda sizlere tuzak kancasından ve tuzak ipi yapımı hakkında bilgi vereceğim.

Tuzak kancası ile 2 blok arasına tuzak kurabilir bu tuzağın üzerinden geçen hayvan, mob, yaratık ile redstone devrenizi çalıştırabilirsiniz. Peki tuzak kancasını ve ipi nasıl yapabiliriz. Tuzak kancasını yapmak için Demir, sopa ve ahşap kalasları aşağıdaki gibi yerleştirirseniz tuzak kancasını elde edebilirsiniz.


Tuzak ipini yapmak için size sadece ip() gerekir. İpi de örümcekleri kestiğiniz zaman elde edebilirsiniz. tuzak kancasını ve ipini nasıl kullanacağız derseniz tuzak kancalarını aynı düzlemde bulunan iki bloğun arasına yerleştiriyoruz ve ipi tuzak kancalarının arasına yerleştiriyoruz. Tuzağımız hazır. Bundan sonrasını eğer daha önce redstone devresi hazırlamışsanız yapabilirsiniz. Kendinize iyi bakın.

Cumartesi, Kasım 24

Minecraft 49 Katılımsız Mod - (1.3.2)

Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda sizlere paylaşmak için indirdiğim ama üşendiğim için paylaşamadığım 49 adet modu bu yazımda sizlerle paylaşacağım. Modların hepsi minecraft versiyon 1.3.2 'de çalışmaktadır. Modların bir kısmının isimlerini sizinle paylaşmak istiyorum.


Mod Paketini İndir

Salı, Kasım 20

Saksı Yapımı ve Kullanımı

Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda sizlere saksı yapımından ve saksıyı nasıl kullanacağımızı anlatacağım.
Saksı
Saksıyı yapmanız için 3 tane tuğlaya(Tuğla Yapımı için Buraya Tıklayınız) ihtiyacınız var. Bu üç tuğlayı aşağıdaki şekildeki gibi yerleştirerek saksıyı elde edebilirsiniz.
Saksı Üretimi
Saksıyı kullanmak için yapmanız gereken ise saksıyı yerleştirdikten sonra saksının içine ne koyacaksanız, saksıya sağ tıklıyorsunuz. Aşağıdaki resimdeki gibi ürünleri saksılara yerleştirebilirsiniz.
Saksıya yerleştirilebilen itemler
Yazının sonuna geldik. Kendinize iyi bakın. Elmasınız bol olsun :)


Pazar, Kasım 18

Minecraft Bricks(Tuğla) Yapımı

Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda sizlere Bricks yani tuğla yapımından bahsedeceğim.
Tuğla yapabilmemiz için bize kil gerekiyor. Kili sığ sularda kil bloğu() olarak bulabiliriz(Video Anlatım). Kil bloğunu kürekle kazarsak 4 adet kil() elde ederiz. Bu killeri fırında pişirdiğimiz zaman tuğla elde ediyoruz.
Kili Pişirerek Tuğla Elde Ediyoruz
Bu tuğlaları aşağıdaki gibi dizersek Tuğla Bloğu elde diyoruz.

Bu rehberinde sonuna geldik. Kendinize iyi bakın. Bol elmaslar. Unutmadan söyleyeyim. Oyuna kendinizi fazla kaptırmayın. Dışarıda daha güzel bir hayat sizi bekliyor :)


Cumartesi, Kasım 17

ControlPack - Mod (1.4.4)

Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda sizlere ControlPack isimli moddan bahsedeceğim. Modu sizlere kısaca anlatayım.

 Mod çantanız da bulunan Kazma,Kürek,Kılıç yada çapayı kullanacağınız duruma göre elinizde yer değiştiriyor. Örnek verecek olursa mesela maden kazacaksınız. Elinizde kürek var. Kazdınız karşınıza taş çıktı. Elinizde ki kürek otomatik bir şekilde kazmaya dönecektir. Aşağıdaki videoyu izleyerek daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz.



Mod Kurulumu Hakkında

Modu kurmak için indirmiş olduğunuz exe uzantılı dosyayı açın.Açılan programdan "İnstall Mod" butonuna tıklayın. Karşınıza bir iletişim penceresi çıkacaktır. Bu pencere de size kullanmakta olduğunuz Minecraft klasörünün yedeğinin alınıp alınmaması hakkında size soru sormaktadır. Evet derseniz mod kurulmadan oyununuzun yedeği alınacaktır. Yedek alındıktan sonra modunuz otomatik bir şekilde kurulacaktır.

İndirmek için "Download" Yazısına Tıklayın


Minecraft Sunucu Kiralama
Yandex.Metrica