Pazartesi, Mart 25

Minecraft Rehberim FORUM Açıldı

Merhaba arkadaşlar. MinecraftRehberim.blogspot.com'un Forum sayfası açıldı. Forum sayfasından artık sizler de paylaşımlarınızı yapabilecek diğer Minecraft Rehberim okurları ile tanışabileceksiniz. Hemen siz de forumumuza üye olun ve forumun tadını çıkarın. Ayrıca yapacağınız paylaşımlar beğenilirse blogumuz da da yayınlanacaktır.

Bu yaza doğu blogu ve Forumu profesyonel bir tasarıma geçirip yeni bir alan adı alacağım. Böylece Blogspot.com uzantısından kurtulacağız. Hepinize iyi oyunlar bol elmaslar.



Salı, Mart 19

Too Many İtems - Mod (1.5.0)


Merhaba. Bu yazım da sizlere Too Many İtems modundan bahsetmek istiyorum. Öncelikle bu modun ne işe yaradığından bahsetmek istiyorum. Bu mod ile oyun içerisinde bulunan bütün itemleri ( toprak,taş,kaldırım taşı, redstone vb...) görebiliyor ve bu itemleri çantanıza sınırsız bir şekilde atabiliyorsunuz. Bu sayede evinizi yapmanız için gereken malzemeleri vs... rahatlıkla karşılayabiliyorsunuz. Modun kurulumunu yaptıktan sonra Too Many İtems eklentisini "O" tuşuna basarak etkinleştirebilir yada kapatabilirsiniz.


Kurulumu



Modu kurmak için indirmiş olduğunuz exe uzantılı dosyayı açın.Açılan programdan "İnstall Mod" butonuna tıklayın. Karşınıza bir iletişim penceresi çıkacaktır. Bu pencere de size kullanmakta olduğunuz Minecraft klasörünün yedeğinin alınıp alınmaması hakkında size soru sormaktadır. Evet derseniz mod kurulmadan oyununuzun yedeği alınacaktır. Yedek alındıktan sonra modunuz otomatik bir şekilde kurulacaktır.

İndir



Minecraft 1.5 Yayında... İşte Yenilikler


Minecraft'ın 1.5 sürümü 24.01.2013 tarihinde yasal olmayan yollardan yayınlanmıştır.Eski sürüm oyunu olanlar için yaklaşık 2 hafta önce ise oyun güncellenmiştir. Güncelleme ile birlikte oyunda bir takım eklemeler ve düzeltmeler yapıldı. İşte Yenilikler;

  • Gece-Gündüz Sensörü Eklendi
  • Redstone Bloku eklendi. 
  • TNT Yüklü vagon eklendi.
  • Tuzaklanmış Sandık Eklendi.
  • Aktivatör Ray Eklendi
  • Huni Eklendi.
  • Ana menüde bulunan Texture-Pack alanı ayarlara taşındı.
  • Yaratıklara isim verebilme özelliği eklendi.
  • Her güncelleme de olduğu gibi Herobrine kaldırıldı. ( Herobrine efsanesi için tıklayın)

Evet arkadaşlar güncelleme ile birlikte okumuş olduğunuz değişiklikler oldu. Yeni eklenen itemler ve yapılan değişiklikler hakkında bir çok bilgiyi bu siteden yani Minecraft Rehberim den bulabileceksiniz. 
Minecraft Sunucu Kiralama
Yandex.Metrica