Cumartesi, Aralık 8

The Crafting Dead ( Walking Dead ) Mod - (1.4.5)

Merhaba. Bu yazımda sizlere dünya çapında bilinen bir dizinin modunu sunacağım. Başlıktanda anladığınız gibi bu dizi Walking Dead. Bilmeyeniniz yoktur ama kısaca bir bilgi vermek istiyorum. Dünya üzerindeki insanlara bir virüs bulaşır be virüs ölen insanları zombiye çevirir. Zombiye dönüşen insalar canlı insanlarla beslenirler. Canlı kalan gruplar zombiler arasında canlı kalmaya çalışırlar. Diziyi seyretmek isterseniz buraya tıklayın.. 

Bu modu yüklediğinizde yeni zombi çeşitleri, çeşitli silahlar, beyzbol sopası ekliyor. Mod hakkında ayrıntılı bilgiye aşağıdaki videoyu izleyerek sahip olabilirsiniz.



Mod Sürümü: Minecraft 1.4.5
Mod Yapımcısı: f3rullo14
Kaynak: Planet Minecraft

Mod Kurulumu Hakkında

Modu kurmak için indirmiş olduğunuz exe uzantılı dosyayı açın.Açılan programdan "İnstall Mod" butonuna tıklayın. Karşınıza bir iletişim penceresi çıkacaktır. Bu pencere de size kullanmakta olduğunuz Minecraft klasörünün yedeğinin alınıp alınmaması hakkında size soru sormaktadır. Evet derseniz mod kurulmadan oyununuzun yedeği alınacaktır. Yedek alındıktan sonra modunuz otomatik bir şekilde kurulacaktır.

İndirmek için "Download" yazısına tıklayınız


2 yorum:

Minecraft Sunucu Kiralama
Yandex.Metrica